En Güzel İncirler Görücüye Çıktı

Bursa’nın Mudanya ilçesinde düzenlenen Akköy İncir Festivali’nde en güzel incirler görücüye çıktı.

En Güzel İncirler Görücüye Çıktı
Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Mudanya ve Köyleri Yardımlaşma Derneği (MUYAD) tarafından düzenlenen Akköy İncir Festival ilgi gördü. Festivale Bursa milletvekilleri Bennur Karaburun ve Emine Yavuz Gözgeç, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, MUYAD Başkanı Sahip Keçici’nin katılımıyla Akköy’de gerçekleşti. Festivalde incir yetiştiricileri, en güzel incir yarışmasına katılarak incirlerini sergilerken, pop müzik sanatçıları Yusuf Güney ve Aylin Günçer de sahne aldı.

Başkan Recep Altepe, her zaman incir üreticisinin yanında olduklarını ve bu incir sezonunda da üreticiye destek vermeye devam ettiklerini ifade etti.

MUYAD Başkanı Sahip Keçeciler ise, yapılan festival ile Mudanya incirinin tanıtımını yaparak, üreticinin yanında olduklarını belirtti.

En güzel incir yarışmasında birinci ve ikinci olan incir yetiştiricilerine, check-up hediye edilirken üçüncüye de tarım ilaçlarından oluşan set verildi.

Festivale Bursa merkez ve çevre ilçelerden binlerce vatandaş katılırken, Akköy sakinleri davetlilere yemek ve incir ikram etti.
Kaynak: İHA