Batman'da Sürme Esaslı İzolasyon Dönemi Başladı

Batman’da çatısı olmayan binalarda sürme esaslı izolasyon yapılmaya başlandı. Vatandaşlar için damlarda kış mevsiminde sık sık yaşanan damlama, nem ve küflenmeye karşı kolay ve pratik çözüm yolu bulundu.

Batman'da Sürme Esaslı İzolasyon Dönemi Başladı
Çatısı olmayan ve özellikle eski binaların damlarında yaşanan su damlaması ve neme karşı vatandaşlar çözüm buldu. Sürme esaslı izolasyon denilen ve boya gibi kolay sürülen bu yöntem Batman’da birçok binada yapılmaya başlandı. Son zamanlarda birçok kişinin bu yönteme başvurduğunu anlatan izolasyon ustası Emrah Yılmaz, günde 5 binanın damını izolasyon yaptıklarını bildirdi.

Yapılan işlemin 5 yıl garantisini verdiklerini belirten Yılmaz, “Sürme esaslı izolasyon yöntemiyle damlarda damlama, küf ve nem sorunu sona eriyor. Biz bunun için 5 yıl garanti veriyoruz yani bu izolasyonu yapan ev sahibi 5 yıl boyunca damlama, küf ve nem olmadan evinde rahat bir şekilde oturacaktır. Vatandaşlarımızın isteği üzerine su damlaları sorunlarını bitirmek için bu malzemeyi Batman’a getirdik. Faydaları ise; su akmalarına, nem tutmasına, küflerin önlenmesine, yaz aylarında güneş ısı yalıtımına, soğuğa ve sıcağa karşı korunmasını önlüyor” dedi.

Kaynak: İHA