Başkan Yakar'dan Bayram Trafiği Uyarısı

Tokat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Zeki Yakar, Kurban Bayramı tatili için yola çıkan sürücüleri olası kazalara karşı uyardı.

Başkan Yakar'dan Bayram Trafiği Uyarısı
Tokat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Zeki Yakar, Kurban Bayramı dolayısıyla uzun yola çıkacak sürücüleri uyararak, bayramların matem değil sevinç günü olduğunun bilinciyle direksiyon başına geçilmesi gerektiğini söyledi.



Başkan Yakar,"Bayram tatillerinde trafik yoğunluğun artması sürücülerin çok daha dikkatli olmasını gerektiriyor. Bayramlar matem, hüzün, acı günleri değil, aksine sevinç, mutluluk ve beraberliğin yaşandığı günlerdir. O yüzden yolların kan gölüne dönmemesi için sürücülerin uykusuz ve yorgun yola çıkmamaları çok önemli. Kesinlikle uykumuzu almadan yola çıkmayalım, asla ama asla kemersiz seyahat yapmayalım, evlatlarımızı çocuk koltuklarına oturtalım. Yeni sürücülerimizi de uyarmak istiyorum. İlk defa uzun yola trafiğe yeni çıkan sürücülerimiz de muhakkak vardır. Yolun her halini göz önünde bulundurarak temkinli araç kullanmalarını, hız yapmamalarını ve en az 2 saatte bir mola vermelerini rica ediyoruz. Sevdiklerimizle geç buluşmak hiç buluşamamaktan evladır. Şoför esnaflarımız başta olmak üzere, tüm vatandaşlarımıza kazasız belasız, mutlu bir bayram diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA