Başkan Sözlü'den Bahçeli'ye Hizmet Brifingi

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret ederek Adana’da uygulamaya koyulan ve uygulamaya hazır projeler hakkında brifing verdi

Başkan Sözlü'den Bahçeli'ye Hizmet Brifingi
Başkan Sözlü, Genel Sekreter Şaban Acar ile birlikte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. Ziyaret esnasında Adana’da Milliyetçi Belediyeciliğe yakışır şekilde her vatandaşı aziz bilerek çalıştıklarını ifade eden Başkan Sözlü, Bahçeli’ye 12 dev eser ile ilgili hazırlanan katalogu göstererek brifing verdi.

Hali hazırda uygulamaya koyulan projeler ve uygulaması planlanan projelerle Adana’nın çehresinin değişeceğini aktaran Başkan Sözlü, "Vatandaşlarımız her şeyin en iyisine layık. 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimleri’nde Milliyetçi Hareket Partisi’nden yana ortaya konulan tavır ve dik duruşun idrakında, kamuya hizmet etme sorumluluğu ile çalışıyoruz. Cenab-ı Allah’ın izni ile Adana’nın çehresini değiştirecek, geliştirip, kalkındıracağız" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise Adana’nın gelişip değişmesine katkı sunacak projelerin uygulanmasından mennuniyet duyduğunu, Adana Büyükşehir Belediyesi faaliyetlerini yakinen takip ve taktir ettiğini belirterek hemşerilerine selam gönderdi.
Kaynak: İHA