AK Parti İskilip Teşkilatı'nda Lek Güven Tazeledi

AK Parti İskilip İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresi’nde tekrar ilçe başkanı seçilen Mustafa Lek güven tazeledi.

AK Parti İskilip Teşkilatı'nda Lek Güven Tazeledi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Zorlu, AK Parti Çorum milletvekilleri Salim Uslu ve Ahmet Sami Ceylan, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma ve partililerin katıldığı kongrede birlik ve beraberlik mesajları verilerek teşkilatlara 2019 yılında yapılacak seçimlerde izlenilecek yol haritasının şimdiden belirlenmesi istendi.

Teşkilatlar olarak bir ve hep birlikte İskilip olduklarını dile getiren AK Parti İskilip İlçe Başkanı Mustafa Lek, AK parti’nin kuruluşundan bugüne kadar teşkilatlarda görev alan tüm partililere teşekkür etti. Lek, hem iskilip’i hem partiyi daha ileri götürmek için gece-gündüz demeden çalışacaklarını söyledi.



AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ ise, en önemli görevlerinden birisinin teşkilatlarda huzuru sağlamak, birlikteliği daim kılmak ve yapılan hizmetleri vatandaşlara aktarmak olduğunu belirterek, “İskilip’te gerek teşkilat uyumu anlamında gerek gerekse hizmet noktasında çok güzel bir süreç yürütülüyor. 2019 seçimlerine giderken bu ahengin düzenin daha da güçlenmesi, daha da kenetlenerek devam etmesini istiyorum. Seçimlerde yüzde 51 almak zorundayız. Nefislerin geri plana atılarak partimize yakışır şekilde hareket ederek hedefe kilitlenmemiz gerekiyor” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Zorlu ise, İskilip tüm seçimler ve referandumlarda AK Parti’ye her zaman gereken desteği verdiğini kaydederek, “İskilip bizden yanaysa, Çorum bizden yanaysa, millet bizden yanaysa Allah bizden yanaysa kim sırtımızı yere getirebilir. Avrupa mı, Amerika mı sırtımızı yere getirebilir. Millet destek vermeseydi, eğer bu davanın neferi liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmasaydı bu hizmetler yapılabilirmiydi? Alkışlanacak iki kesim var. Birisi milletin kendisi diğeri genel başkanımız” ifadelerini kullandı.

AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu da, AK Parti’nin hedefleri olan bir parti olduğunu belirterek, “AK Partinin hedefleri var. CHP’nin iktidar olma gibi bir derdi yok. Onlar küçük olsun bizim olsun diyorlar. Sorun yaşadıkça ikide bir kurultay yapıyorlar. Bizim iktidar olmanın yanı sıra ta ezelden ebede bir iddiamız daha var toplumda iyiliklerin artması kötülüklerin azalması gibi. Bizim varlık sebebimiz aziz millettir. Varlık sebebimiz olan millete en iyi hizmeti yapmak zorundayız diyerek gecemizi gündüzümüze katarak hizmet etmeye başladık. Malazgirt Zaferinin 946. yılını kutladık. Sultan Alparslan Anadolu’nun kapısını açtıktan sonra “size bir vatan bırakıyorum ebediyen sizin olacaktır” demiştir. Ancak gördük ki 15 Temmuz’da bu vatanın ebediyen bizim olmaması için içerden bu ülkeyi bölmek, dışarıdan da mecalsizleştirmek isteyenler var. İşte bu aziz millet memleketine, bayrağına, egemenliğine sahip çıkmak adına sokağa çıktı. Türkiye ile ilgili istikrarsızlaştırma çabaları taşeronlar ve içerdeki bir kısım odaklar eliyle devam ederse bizim öncelik sıralamamız değişir. O zaman hizmetlere harcanması gereken paralar başka yerlere gider. IMF’ye namerde el açmaktan kurtulduk. IMF bize hem para veriyordu hemde bize direktif veriyordu. Cumhurbaşkanımız geldi elinin tersiyle iteledi IMF’yi” şeklinde konuştu.

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım da, İskilip’in AK Parti iktidarında alması gereken tüm hizmetleri aldığını belirterek, bundan sonra da alması gereken tüm hizmetleri almaya devam edeceğini söyledi.



Kongre’nin ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Zorlu ve beraberindekiler İskilipli Atıf Hoca’nın mezarı ile İskilipli Alimler Müzesi’ni ziyaret etti.
Kaynak: İHA