Açık Havada Sinemaya Yoğun İlgi

Bulvar Yaşam ve Alışveriş Merkezi’nin(AVM) düzenlediği açık hava sinema etkinliği yoğun ilgi görüyor.

Açık Havada Sinemaya Yoğun İlgi
Açıldığı günden itibaren ziyaretçilerine sunduğu farklı, eğlenceli ve kültürel etkinliklerle her mevsimi keyifli kılan Bulvar AVM, bu kez de sinemaseverlere açık havada film izleme keyfi sunuyor. 25-30 Ağustos tarihleri arasında her gün gerçekleşen etkinlikte sezonun en popüler filmleri her gün farlı bir alternatif ile seyircisiyle buluşuyor. Vizyonda büyük ilgi gören ve güncelliğini hala korumakta olan sinema filmleri meydan alanında kurulan dev sinema perdesinden ücretsiz olarak izletiliyor. 25 Ağustos itibariyle Buz Devri 5 ile başlayan sinema programı, Görümce ve Troller filmleri ile devam etti.

Etkinlik, 28 Ağustos Pazartesi günü Tatlım Tatlım, 29 Ağustos Çarşamba günü Olanlar Oldu ve son olarak 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda günü anlamlandıracak Çanakkale 1915 filmi ile devam edecek.

Saat 20.00 itibariyle başlayan ve çocuk, genç, yaşlı tüm kesimlerce severek izlenen bir karmadan oluşturulan film programı; izleyenlere filmlere konu olan bir nostaljiyi yaşatırken, aynı zamanda içerikleri bakımından da sinemaseverlere keyifli saatler sunmaya devam ediyor.
Kaynak: İHA