Yunusemre'den Çocuklara Bayram Hediyesi

Yunusemre Belediyesi Kurban Bayramı öncesi yaptığı çalışmayla ilçe genelinde 13 mahallede oyun grupları oluşturarak çocukların mutlu bir bayram geçirmesini hedefliyor.

Yunusemre'den Çocuklara Bayram Hediyesi
Yunusemre Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri mahallelere çocuk oyun grubu kuruyor. Keçiliköy, Barbaros ve Karaali Mahallesi başta olmak üzere oyun parklarının bulunmadığı 13 mahallede oyun grupları oluşturmak için çalışmalarına hız veren ekipler, oyun gruplarının montajına başladı.

Montaj işlemlerini bayram öncesi bitirmeyi hedeflediklerini aktaran Yunusemre Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Fuat Balcı konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’nin talimatı ile ilçemizde oyun grubu bulunmayan parklarımızda hummalı bir çalışma başlatarak bayrama hazırlıyoruz. Amacımız çocuklarımızın Kurban Bayramı’nı en güzel şekilde geçirmelerini sağlamak. Kurban Bayramına kadar 13 adet oyun grubu kurmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Mahallelerine kurulan oyun grupları için teşekkür eden Keçiliköy Mahalle Muhtarı Veli Eylik, parkın çocuklar kadar ailelerini de sevindirdiğini belirtti.

Yapılan çalışmadan dolayı çocukların güzel bir bayram geçireceğini anlatan Barbaros Mahallesi Muhtarı Siyami Alak ise bayram öncesi yapılan bu çalışmalarda emeği geçenlere ve Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye teşekkür etti.
Kaynak: İHA