AK Parti Sivrihisar İlçe Teşkilatı'nın 6. Olağan İlçe Kongresi Yapıldı

Olağan ilçe kongresine katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, "Sadece 2023 değil 2053’ümüz var, 2071’imiz var ama en önemlisi ülkenin geleceği için, milletimizin geleceği için, bekası için en önemli seçim 2019’daki seçim" dedi.

AK Parti Sivrihisar İlçe Teşkilatı'nın 6. Olağan İlçe Kongresi Yapıldı
Kongreye katılmak için Günyüzü ilçesine gelen ve bir dizi temasta bulunan Karacan ve Avcı’ya, Milletvekili Emine Nur Günay ve AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü de eşlik etti. Kongrede bir konuşma yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, "Şunu unutmamalıyız. Bizler hepimiz dava neferleriyiz. Söz konusu vatansa, söz konusu bu memleketse, söz konusu ülkeyse makamlar, mevkiler, hırslar hepsi bir kenara atılıp, dava uğruna hepimiz bir nefer gibi mücadele etmek zorundayız. Bunun için çok çalışmalıyız, çok gayret etmeliyiz. Geçtiğimiz günlerde AK Partimizin 16’ıncı yılını kutladık. Kuruluşundan itibaren emeği geçen tüm AK Parti’li dostlarımıza gönülden teşekkür ediyorum. 2023 hedefine giderken hep birlikte hep birlikte 2019’da bir seçim yaşayacağız. Sadece 2023 değil 2053’ümüz var, 2071’imiz var ama en önemlisi ülkenin geleceği için, milletimizin geleceği için, bekası için en önemli seçim 2019’daki seçimlerimiz. Bu seçim sadece ve sadece bir seçim değil. Bu seçim ülkemizin ve coğrafyamızın geleceğinin şekilleneceği bir seçim olacak" dedi.

Eski Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı ise çok karanlık bir örgütle mücadele edildiğine dikkat çekerek, "15 Temmuz bitti atlattık. Dersini verdik. Bundan sonra yolumuz düz diyecek durumda değiliz. Su uyur düşman uyumaz. Sürekli uyanık olmak zorundayız. Birilerinin işgal hareketine 15 Temmuz gecesi enstrüman olan karanlık örgüt kılık değiştirmekte çok başarılıdır. Utanmadan, arlanmadan hepimizin gözünün içine baka baka yalan söylemeye devam ediyorlar. En son Silivri’deki duruşmada İstanbul’un Anadolu Yakası’nı kontrol altına almak için tanklarla, zırhlı araçlarla 1’inci köprüye, 2’inci köprüye, Sabiha Gökçen’e saldıran tuğgeneral kılıklı hain, diyor ki ben terör saldırısı var dediler. Onu önlemek için çıktım. Darbeye bulaştırıldığımızı gece saat 2’de anladım. Gece saat 2’de anlamış. Onun için gerçekten çok karanlık bir örgütle mücadele ediliyor. Sadece oda değil. Türkiye dört bir taraftan saldırı altında. Uğraştığımız tek terör örgütü bu değil. 2019 onun için çok önemli" şeklinde konuştu.

Öte yandan, yapılan kongrede Yasin Kas yeniden başkan seçildi.
Kaynak: İHA