Yüzme Kursu Öğrencilerine Sertifikaları Verildi

Nazilli Belediyesi tarafından düzenlenen yüzme kursuna katılarak yüzmeyi öğrenen birinci dönem 125, ikinci dönem de 128 olmak üzere toplamda 253 öğrenci kursa katılım sertifikalarını aldı.

Yüzme Kursu Öğrencilerine Sertifikaları Verildi
Nazilli Belediyesi tarafından düzenlenen Yüzme kursuna katılarak yüzmeyi öğrenen toplam 253 öğrenciye kurs bitirme belgeleri verildi.

Nazilli Belediyespor’un uzman eğiticileri tarafından Sümer Parktaki Şehit Mehmet Akın Kurdoğlu Yüzme Havuzunda, uygun şart ve uygun fiyatlarla yüzme kursuna katılan öğrencilere belgelerini Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın şehir dışında olması nedeni ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatih Demir ve Destek Hizmetleri Müdür Mehmet Çelik verdi.

Nazilli Belediyesi tarafından düzenlenen 2017 yaz dönemi yüzme kurslarında 7-16 yaş arası toplamda 253 öğrencinin yüzmeyi öğrendiğini belirten kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatih Demir; “Yaz tatili boyunca Sümer park’ta bulunan olimpik ölçülere göre yapılmış Şehit Akın Kurtoğlu Yüzme Havuzunda hafta içi günde 2 seans şeklinde yapılan kurslarımız artık bitti. 2 dönem şeklinde yaptığımız bu kurslarda toplamda 253 çocuğumuz tatillerini öğrenerek ve eğlenerek geçirmiş oldu” dedi.

Gerçekleşen Sertifika töreninde çocuklara kek, meyve suyu ve su ikram edilirken Kurs Eğitmenlerinden Hasan Aygün “Çocukların hem fiziksel hem de zihinsel gelişimine katkı sağlayan kurslarımızı tamamladık. Belediye Başkanımız Haluk Alıcık’ın talimatı ile açılan yaz kurslarımıza her yıl daha çok ilgi artıyor. Bu kurslar ile amacımız gelecek nesillerimizi sağlıklı bireyler olarak yetiştirmektir. Kurslarımıza katılarak sertifikalarını almaya hak kazanan tüm öğrencilerimizi kutluyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA