Tırdan Kaçan Otomobil, Kafeteryaya Girdi Açıklaması 1 Ölü, 3 Yaralı

Gaziantep’te aniden önüne çıkan tıra çarpmamak için manevra yapan otomobil sürücüsü, aracıyla yolun karşısındaki kafeteryaya girdi. Kazada otomobilde bulunan bir kişi ölürken, araçta ve kafeteryada bulunan 3 kişi de ağır yaralandı.

Tırdan Kaçan Otomobil, Kafeteryaya Girdi Açıklaması 1 Ölü, 3 Yaralı
Edinilen bilgiye göre, Şehitkamil ilçesi 4. Organize Sanayi Bölgesi Vali Lütfullah Bilgin Bulvarı’nda seyir halinde bulunan Fevzi S. idaresindeki 27AE 299 plakalı otomobil, kavşakta aniden yola çıkan İbrahim A. idaresindeki 33 DBO 90 plakalı tıra çarpmamak için manevra yapınca, yolun karşısında bulunan Nizamettin Erol’a ait kafeteryaya girdi. Kazada sürücünün yanında bulunan Mehmet Doğan araçta sıkıştı. Olay yerinde yaşamını yitiren Doğan, sıkıştığı araçtan itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. kazada sürücü ve otomobilde bulunan Nejdet Dağlı ile kafeterya müşterisi Cuma Zeynep yaralandı. Kazayı anlatan işletme sahibi Erol, kazanın bir anda olduğunu ve kaza esnasında bir müşterisinin de yaralandığını kaydetti.

Kaza anı ise saniye saniye iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Kazanın boyutu güvenlik kameralarında ve kaza sonrası ortaya çıkan görüntülere net bir şekilde yansıdı.

Kazanın ardından polis olay yerinde inceleme yaptı. Ekipler, iş yerinin güvenlik kameralarını da inceledi.
Kaynak: İHA