Su Sporları Merkezi 2017 Yaz Dönemi Kapanış Töreni

Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksi Su Sporları Merkezi 2017 yaz dönemi kapanış töreni, Behiç Erkin Spor Sahasında gerçekleştirildi.

Su Sporları Merkezi 2017 Yaz Dönemi Kapanış Töreni
Yaz dönemi boyunca 5-18 yaş arası bin 664 çocuk yüzme kurslarından faydalandı. Yıllık ortalama 20 bin kişinin faydalandığı Su Sporları Merkezi yaz dönemi eğitimleri 45 gün sürdü. Yaz döneminde kulüplere bağlı 100 çocuk, taekwondo kursundan 255 çocuk, masa tenisi kursundan 260 çocuk, yaz dönemi boyunca havuzdan faydalanan 246 yetişkin, yoga eğitimi alan 106 yetişkin, engelli yüzme havuzundan 111 birey, açık havuzdan bin 601 kişi olmak üzere yaz döneminde toplamda 4 bin 343 kişi faydalandı.

Behiç Erkin Spor Sahasında düzenlenen kapanış törenine çok sayıda öğrenci ve aileleri katıldı.

Burada konuşma yapan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, sporun hayatımızdaki yerine dikkat çekerek, “Yeşil Bina özelliğe sahip tesisimiz açıldığı günden bu yana Eskişehirlilere hizmet ediyor. Tesisimizdeki kurslara olan ilgi her gün çoğalarak artıyor. Çocuklarımız yüzme, taekwondo, masa tenisi gibi kurslardan faydalanırken yetişkinlerimize yüzme ve yoga gibi etkinliklerinden yararlanıyor. Ayrıca engelli vatandaşlarımızda özel havuzdan yararlanabiliyor. Sporun hayatımızdan eksik etmemeliyiz. Biz yerel yönetim olarak sizlere sunduğumuz imkanları arttırmayı hedefliyoruz. Çocuklarımız ve yetişkinlerimiz daha çok spor yapabilsin ve sağlıklı olabilsin istiyoruz” şeklinde konuştu.

Törende daha sonra Başkan Ataç, çocuklara madalyalarını takdim etti. Tören, çektirilen toplu fotoğraf ile sona erdi.
Kaynak: İHA