Piknik Alanında Nikah Sevinci

Gaziantep’te Kurban Bayramı öncesinde evlenen genç çiftin nikahı, piknik alanında düzenlenen merasim ile kıyıldı. Belediye Başkanının nikahını kıydığı nikaha ilçe kaymakamı ve protokol şahitlik yaptı.

Piknik Alanında Nikah Sevinci
Araban ilçe Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Çobanoğlu’nun kızı Cennet Çobanoğlu, Halit Altınbaş ile dünya evine girdi. Çiftin nikahı ise ilçenin tek piknik alanı olan Karapınar Sugözü’nde gerçekleştirilen merasim ile kıyıldı. Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir tarafından kıyılan nikaha ise Araban Kaymakamı Emin Bağlı, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Taşkın Kılıç, Araban İlçe Emniyet Amir Vekili Komiser Yardımcısı Abdulkadir Özpınar, AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney ve Elif Mahallesi Muhtarı Mehmet Kırmızıoğlan şahitlik etti.

Belediye Başkanı Özdemir, ilk defa piknik alanında nikah kıydığını belirtirken, Kaymakam Bağlı ve ilçe protokolü de ilk kez açık alan düğününde şahitlik yaptıklarını ifade etti.

Sade ve mütevazi bir şekilde düzenlenen merasimde, çift davetlilere katılım nedeniyle teşekkür ederken, davetliler ise hediyelerini vererek, çifte ömür boyu mutluluk temennisinde bulundu.

Çiftin düğünün ise Kurban Bayramından sonra yapılacağı belirtildi.
Kaynak: İHA