Kütahya'da 'Zafer Yürüyüşü'

Kütahya'da, Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında, belediyenin organize ettiği 'Zafer Yürüyüşü' düzenlendi.

Çamlıca Tabiat Parkında düzenlenen yürüyüş, yaklaşık 4 kilometrelik ormanlık alanda yapıldı.

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın Kütahya için büyük öneme sahip olduğunu söyledi.

Yürüyüşe katılan herkese teşekkür eden Saraçoğlu, şöyle konuştu:

'Bugün Zafer Haftası münasebetiyle düzenlediğimiz Zafer Yürüyüşü'müzü Çamlıca Tabiat Parkı'mızda gerçekleştirdik. Yürüyüşümüze halkımızı gerçekten yoğun bir katılımla ilgi gösterdi. Zafer Bayramı bilindiği gibi Kütahya’mız için çok büyük öneme sahip. Biz de bu kapsamda yürüyüş gerçekleştirdik. Belediyemiz bünyesinde geçtiğimiz günlerde kurduğumuz Gençlik Spor Müdürlüğümüzle bu yürüyüşümüzün ilkini başlatmış olduk. İnşallah bundan sonra da benzer yürüyüşler gerçekleştirmeyi planlıyoruz.'

Yürüyüşün ardından Kütahya Belediyesi tarafından katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Yürüyüşe, Vali Ahmet Hamdi Nayir, AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Bülent Tatkan, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen, Belediye Başkan Yardımcılar Ali İhsan Ertaş ve Fatih Kölgeli, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA