Hani'de Elektrik Telleri Yer Altına Alınıyor

Diyarbakır’ın Hani Belediye Başkanı Şaban Arda Yazıcı, hazırladığı çılgın projeleri ile ilçeyi mega kent konumuna getiriyor.

Hani'de Elektrik Telleri Yer Altına Alınıyor
Başkan Yazıcı, önem verdiği alt yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda ilçede Ayn-Kebir Meydanı ile 15 Temmuz Şehitler Meydanı arasındaki yaklaşık 1 kilometrelik alanda yapılacak Prestij Caddesi ile 15 Temmuz Milli İrade Parkı projesi istikametinde ilk kez elektrik telleri yer altına alınmaya başlandı. Konu ile ilgili bilgi veren Hani Belediye Başkanı Şaban Arda Yazıcı, "İlçemizin Prestij Caddesi üzerinde bulunan direklerdeki elektrik telleri yer altına alınmaya başladı.

Özellikle ilçemiz cadde ve sokaklarının görsel açıdan modernize etmek için sürdürdüğümüz alt yapı çalışmaları sırasında halkımıza hizmet veren esnaf ile evlerde ikamet eden vatandaşlar ses ve gürültüden biraz etkileniyorlar bunun farkındayız. Sürücülerimiz de bu süreçte ilçe merkezinde bir süreliğine rahatça hareket edemeyecek. Vatandaşlarımızdan özür dileyerek sabır ve anlayış bekliyoruz. Elektrik tellerinin yer altına alınmasıyla betonlama ve sıcak asfalt çalışmalarına başlayacağız" dedi.

Kaynak: İHA