Beton Bariyer Hafriyat Dökülmesini Engel Olmadı

Belediye gelişi güzel dökülen hafriyatların önüne geçemiyor. Belediye’nin Dereiçi Mevkii’nde beton bariyerle önlem aldığı bölgeye yine hafriyat dökülüyor. Gelişi güzel yol kenarına dökülen hafriyatlar ise trafik kazalarına davetiye çıkarıyor.

Beton Bariyer Hafriyat Dökülmesini Engel Olmadı
Ksrs’ta belediyenin il geneline gelişe güzel dökülen hafriyat atıklarıyla başı belada, sürekli farklı metotlarla önlem alan belediye, inşaat hafriyatlarını piknik alanları ve tarihi yerlere dökülmesinin önüne geçemiyor.

Geçtiğimiz aylarda Dereiçi Mevkii’nde dökülen hafriyatları temizleyerek beton bariyerle önlem alan belediye, bu sefer de aynı bölgede beton bariyerin bulunduğu yolun karşısına dökülmüş inşaat atıklarıyla karşı karşıya bırakıldı. Belediyenin nasıl bir önlem alacağı ise merak ediliyor.

“Yolun ortasındaki inşaat atıklarını gazeteciler kaldırdı”

Dereiçi Mevkii’nde yol kenarına dökülen ve yolun ortasına kadar sıçrayan inşaat atıklarını gazeteciler temizledi. Kimliği belirsiz kişi veya kişilerce yol ortasına dökülen hafriyat kazalara da davetiye çıkarıyor. Dereiçi bölgesini kullanan sürücüler ise bölgeye güvenlik kamerası kurulmasını ve bu tür davranışlarda bulunanlara yasal işlem yapılmasını istiyor.
Kaynak: İHA