Başkan Can, Personeli İle Bayramlaştı

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, belediye personeli ile bayramlaşarak, bayramlarını kutladı.

Başkan Can, Personeli İle Bayramlaştı
Belediye Başkanı Şevket Can, ile birlikte MHP İlçe başkanı Ertuğrul Bodur, Ülkü Ocakları Başkanı Emre Bircan, TÜRKAV Başkanı Abdullah Seki, Ülkücü İşçiler Akdeniz Bölge Başkanı Zekeriya Yılmaz, Ülkücü İşçiler Başkanı Levent Balcı, Belediye Başkan Yardımcıları da personellerin bayramını kutladı.

Belediye Meclis Salonunda gerçekleşen bayramlaşma töreninde teşkilat başkanları günün anlam ve önemine değinen birer konuşma yaptılar.

Tarsus’a ve Tarsus halkına gece gündüz demeden hizmet verdiklerini belirten Belediye Başkanı Şevket Can, “Hepiniz Tarsus halkının rahatı için çalışıyorsunuz” dedi.

Şimdiye kadar verilen hizmetler içinde teşekkür eden Başkan Can, “Kıymetli mesai arkadaşlarım Kurban Bayramının ülkemize, memleketimize , şehrimize, bizlere ve hepimize hayırlar getirmesini, sağlıklı ve sıhhatli mutlu ve huzurlu bir şekilde, eşimizle, çocuğumuzla varsa torunlarımızla nice güzel bayramlar geçirmeyi nasip etmesini temenni ediyorum.

Bayram dolayısıyla 10 günlük tatilde çalışacak olan mesai arkadaşlarımızın şehrimizde herhangi bir aksaklığa fırsat vermemelerini istiyorum. Belediyemizde en alttan, en üste kadar çalışan mesai arkadaşlarımızla biz bir ekibiz. Ekip çalışması yapıyoruz. Ben değil, biz olarak hareket ediyoruz ve bu başarıyı 1994 yılından bu tarafa hep birlikte yaşıyoruz Cenab-ı Allah’ın izni vatandaşlarımızın duası ve desteğiyle yaşamaya da devam edeceğiz.

Bu başarıda bu emekte hepinizin emeği vardır. Ben hepinize şahsım adına Tarsus Belediye Başkanı olarak Tarsus Belediyesi mesai arkadaşlarıma ve İçel Büyükşehir Belediyesi mesai arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Biz bir bütünüz, et ile tırnak birbirinden ayrılmaz. Ayrımız gayrımız yok, amacımız hemşehrilerimize en iyi hizmeti sunmaktır. Bizim iyi niyetimizi kimse suistimal etmesin, çalışan arkadaşlarımız aldığı görevi en iyi şekilde ifa etsin. Bizde sizlerle birlikte şehrimize en iyi hizmeti verip vatandaşlarımızdan hayır duası alalım.

Sizler ve bizler bundan sonra bir bütün olarak daha özveriyle, daha duyarlı olarak çok çalışacağız, sıkıntıların hepsini birer birer atlatacağız ve her şey dünden daha güzel olacak. Kurban Bayramının ülkemize, milletimize, memleketimize, eşlerimize, çocuklarımıza ve bizlere hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum, hepinizin bayramını kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA