Vali Elban'ın İlçe Ziyaretleri

Ağrı Valisi Süleyman Elban, Taşlıçay ve Diyadin ilçelerinde ziyarette bulundu.

Elban ilk olarak Taşlıçay ilçesinde, Taşlıçay Kaymakamı Enver Özderin, Belediye Başkanı İsmail Taşdemir, AK Parti İlçe Başkanı İsmet Taşdemir ve kurum müdürleri tarafından karşılandı.

Kaymakamlık makamına gecen Elban, Kaymakam Özderin'den ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Buradan Taşlıçay Belediyesine geçen Vali Elban, Belediye Başkanı İsmail Taşdemir'i makamında ziyaret ederek, belediye çalışmaları hakkında bir süre görüştü.

Vali Elban, belediye ziyaretinden sonra İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret ederek brifing aldı.

Vali Elban, daha sonra Diyadin ilçesini ziyaret ederek, çeşitli incelemelerde bulundu.

Elban, burada Diyadin Belediye Başkanvekili Kaymakam Olgun Öner, AK Parti İlçe Başkanı Sezer Uğur Özmen, İl Genel Meclis Üyeleri ve kurum müdürleri tarafından karşılandı.

Kayamakm Öner'den ilçe hakkında bilgi alan Vali Elban, sırasıyla İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ettikten sonra kaplıcalara geçti.

Diyadin Kaplıcalarında kurulan domates seralarındaki mevcut üretim ve Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Elban, buradaki çalışmaların tamamlanmasıyla hem ekonomik, hem de istihdam anlamında önemli gelişmelerin olacağını kaydetti.

Diyadin'deki jeotermal kaynakların muazzam bir potansiyele sahip olduğunu belirten Vali Elban, buradaki mevcut çalışmaların daha da geliştirilmesi ve yeni projelerin hayata geçirilmesi için çalışacaklarını kaydetti.

Vali Elban'a ziyaretlerinde İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız ve İl Jandarma Komutan Vekili Albay Hüseyin Ali Sarıkaya eşlik etti.

Kaynak: AA