Sene Başı Müdürler Toplantısı Yapıldı

Balıkesir’in Edremit ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç başkanlığında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda Şube Müdürleri Ramazan Öney, Fehim Altun ve ilçede bulunan resmi 61 okul ve kurum müdürünün katılımıyla 2017-2018 eğitim-öğretim yılı müdürler toplantısı gerçekleştirildi.

Sene Başı Müdürler Toplantısı Yapıldı
2016-2017 Yılında yapılan çalışmaların genel bir değerlendirilmesinin yapılmasının ardından, Projelerin yanında yeni müfredat programının uygulanması, okullarda gerçekleştirilen kitap okuma çalışmalarına devam edilmesi, değerler eğitimine önem verilmesi, resmi nezaket ve protokol kurallarının önemi, okul ve kurumlardaki güvenlik tedbirleri, belirli gün ve haftalarda dikkat edilmesi gereken hususlar, Sosyal-Kültürel faaliyetlere öğrencilerin daha fazla yönlendirilmesi, sene içerisinde Milli ve Manevi değerler taşıyan kültürel gezilerin yapılması ,DYK(Destekleme Ve Yetiştirme Kursları) gibi pek çok önemli konu toplantıda ele alındı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç “İnsana dokunmakla bir çok iş yapılabilir. Bazen küçücük dokunuşlarla bir insanın hayatını dahi değiştirebilirsiniz, başarı isteniyorsa insanlara ulaşmak ve dokunmak zorundayız’’ dedi.

Toplantıda sorumlu oldukları birimlerle ilgili önemli konuları okul ve kurum müdürleri ile paylaşan Şube Müdürleri Ramazan Öney ve Fehim Altun konuşmalarının ardından okul müdürlerinin görüş ve önerileri aldı. İyi dilek ve temennilerin dile getirilmesiyle toplantı sona erdi.

Aynı gün içerisinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç, Şube Müdürü Fehim Altun ve 11 özel okul müdürünün katılımı ile 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının sene başı toplantısını yaparak özel okullar mevzuatı hakkında bilgi verdi ve Kurum Müdürlerinin öneri ve görüşleri alınarak toplantı sonlandırıldı.
Kaynak: İHA