Nilüfer'in Parkları 258'E Ulaştı

Nilüfer Belediyesi, ilçeye yeni bir park daha kazandıracak. Balat Mahallesi’nde yapılacak olan 6 bin metre kareyi aşkın park, kısa süre içerisinde tamamlanarak halkın hizmetine sunulacak.

Nilüfer'in Parkları 258'E Ulaştı
Yaklaşık 260 parkı ve yeşil alan oranıyla Türkiye’ye örnek olan Nilüfer Belediyesi, bir eğitim kurumu ile park yapımı konusunda protokol imzalandı. Balat Mahallesi’nde yapılacak ve 6 bin metre kareyi aşkın parkın kısa zamanda hizmete açılması planlanıyor.

İmza töreninde konuşan Başkan Mustafa Bozbey, örnek iş birlikleriyle şehre yeni nefes alınabilecek mekanlar kazandırmaya devam ettiklerini belirtti.

Bozbey, “Mülkiyeti belediyemize ait olan, Balat Mahallesi’ndeki park alanı özel eğitim kurumları tarafından düzenlenecek. Toplam 6 bin 205 metre karelik park alanına belediyemizin vermiş olduğu onaylı projeye uygun olarak park yapılacak. Park sayımız 258’e ulaştı. Bunlardan 253’ünde çocuk park alanı ve oyun grubu var. Halen yapımı devam eden 8 parkımız daha var. Park sayımızın artmasında emeği geçen tüm kurum ve kişilere teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA