Mustafa Kemal Mahallesi'nde 16 Sokak Yenileniyor

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda Mustafa Kemal Mahallesi’nin 16 sokağı yenilenerek, mahalle halkının kullanımına sunulacak.

Mustafa Kemal Mahallesi'nde 16 Sokak Yenileniyor
Turgutlu Belediyesi şehrin dört bir yanında zemini bozulan, alt yapıları tamamlanmış sokaklarda yenileme çalışmalarını hızlandırdı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından devam eden çalışmalar kapsamında Mustafa Kemal Mahallesi’nde 16 sokak üzerinde yenileme çalışmalarına başlanıldı. İlk etapta Çağrı Sokak üzerinde çalışmalara başlayan ekipler daha sonra sırayla Niğbolu, Kübra, Diyar, Bostan, Eker, Yener, Güzin, Yeliz, Mevsim, Hazar, Akça, Akdemir, Çankaya, Ada ve Adalı Sokalarda toplam 21 bin metrekare parke taşı döşenecek. Çalışmaların Turgutlu’da birçok mahallede devam edeceğini belirten Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin “Söz verdiğimiz gibi Turgutlumuzda 101 sokağımızda yenileme çalışmalarını başladık. Ekiplerimiz şehrin dört bir yanında çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Mustafa Kemal Mahallesinde alt yapısı 16 sokağımızda yenileme çalışmalarına başlanılacak. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ilk etapta Çağrı Sokak üzerinde çalışmalara başladı.

Sırasıyla Niğbolu, Kübra, Diyar, Bostan, Eker, Yener, Güzin, Yeliz, Mevsim, Hazar, Akça, Akdemir, Çankaya, Ada ve Adalı sokaklarda da bu çalışmalar yapılacak. Toplamda Mustafa Kemal Mahallesi’nde 21 bin metrekare parke taşı çalışması yapılacak. Mahalle sakinlerimiz biraz daha sabırlı olursunlar. Çok kısa bir süre sonra yenilenmiş yollarına kavuşacaklar. Mahallemize hayırlı olsun” dedi.

Kaynak: İHA