'Kuzeyde Kamp Ateşi Projesi' Sinop Ve Şırnaklı Gençleri Buluşturdu

"Kuzeyde Kamp Ateşi Projesi" Sinop ve Şırnaklı gençleri Akliman’da buluşturdu

'Kuzeyde Kamp Ateşi Projesi' Sinop Ve Şırnaklı Gençleri Buluşturdu
Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde Gençlik Merkezi tarafından ikincisi düzenlenen "Kuzeyde Kamp Ateşi Projesi" 21 - 25 Ağustos 2017 tarihleri arasında Akliman Mesire Alanı’nda, Şırnak’tan 41 ve Sinop il ve ilçelerinden 25 gencin katılımıyla gerçekleşti.

"Kuzeyde Kamp Ateşi Projesi" bu yıl Şırnak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Lokman Ekinci’nin nezaretinde Şırnak ve ilçelerinden katılan denizi hiç görmemiş gençler ile denizi görmüş fakat deniz etkinliklerinden hiç yararlanmamış gençleri kardeşlik kampında bir araya getirdi.

Gençler ile bir araya gelen Sinop Valisi Hasan İpek yaptığı açıklamada, "Sizleri burada ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. İnşallah tekrar gelirsiniz. Sizlerde davet ederseniz Sinoplu gençleri de Şırnak’a getiririz. Sizler de oraları gezdirirsiniz. Bizler 1000 yıldan beri hep birlikte yaşıyoruz. Bundan sonrada hep birlikte kardeşçe yaşayacağız. Biz sizleri sizlerde bizleri seviyorsunuz. İnşallah bundan sonra hep birlikte huzurlu bir şekilde yaşarız. Bu ülkede hep birlikte güzel şeyler yapacağız. Yarının kaymakamları valileri sizler olacaksınız. Kiminiz Gerze’den kiminiz Silopi’den çıkacak. Bu ülkeyi inşallah hep birlikte yöneteceğiz" dedi.

Kaynak: İHA