Kırsaldaki Vatandaşlara Çöp Uyarısı

Fatsa Muhtarlar Derneği Başkanı Naci Kızılkaya, kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşlara sokaklara çöp dökmemeleri uyarısında bulundu.

Kırsaldaki Vatandaşlara Çöp Uyarısı
Kırsal mahallelerdeki çöp sorunuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kızılkaya, “Vatandaşlarımızdan isteğim sokaklara çöp dökmesinler. Belediye tarafından konulan konteynerlere çöplerini bıraksınlar. Gelişigüzel her yere bırakmasınlar. Çöpler görüntü kirliliği ve kokusu ile insanları rahatsız ediyor. Bu konu hakkında muhtar arkadaşlarımızla sık sık toplantılar yapıyoruz. Belediye ekipleri çöp topluyor ama her yere yetişemiyor. Halkımızın da çöp konteyneri olan yerlere çöplerini bırakmasını istiyorum” diye konuştu.

Geçen yıllarda yaşanan su sıkıntısının bu sene olmadığını belirten Naci Kızılkaya, “Gurbetçi vatandaşlarımız yaz aylarında memleketlerine geldiği için dönem dönem mahallelerdeki içme suyu ile ilgili önceki yıllarda ciddi derecede sıkıntılar yaşanıyordu. Bu yıl tüm sorunların bitti ve hiç kimse su ile ilgili sıkıntılarını bizlere bildirmedi. Bu gayretli çalışmalarından dolayı yetkililere çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA