Güvercinada'da Caz Konseri

Kuşadası Belediyesi tarafından düzenlenen “Güvercinada Konserleri” kapsamında gerçekleşen Türkiye’de caz müziğinin önemli iki temsilcisi vokalist Ayşe Gencer ile trompetçi İmer Demirer’in sahne aldığı “Caz Konseri” sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Güvercinada'da Caz Konseri
Kontrbasta Ozan Musluoğlu’nun, davulda Ediz Hafızoğlu’nun, piyanoda ise Uğur Güneş’in yer aldığı konserde seslendirilen caz müziğine ait eserler, dinleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

Kuşadası Belediyesi tarafından restorasyon ve çevre düzenleme çalışmaları tamamlanarak geçtiğimiz yıl ziyarete açılan Güvercinada, birbirinden güzel konserlere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Güvercinada Konserleri adıyla düzenlenen dinletiler kapsamında gerçekleşen, ünlü vokal Ayşe Gencer ile trompetçi İmer Demirer’in sahne aldığı caz konserine çok sayıda sanatseverle birlikte Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’nın eşi Nil Kayalı, Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Şerifoğlu, Belediye Meclis Üyeleri Canan Güler, Nail Özazman, Fevziye Tekeroğlu ve Canan İnanç katıldı.

Kaynak: İHA