Dumlu Asfaltlanıyor

Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Belediyesi, yaz sezonunda asfaltsız sokak ve kaldırım kalmasın diye yoğun bir tempoyla çalışıyor. Köy/mahallelerde yürütülen çalışmalarla birlikte ilçe merkezi ve büyük mahallelerde asfalt çalışmalarından nasibini alıyor. Belediye Başkanı Ali Korkut, her sokaktaki asfalt ve kaldırım çalışmasını yerinde denetliyor. Ali Korkut, Dumlu’nun belediyeden mahalleye dönüştüğünü hatırlatarak, "Hizmetlerimiz ile Dumlu mahallesi hemşerilerimize hizmetin en güzelini veriyoruz. Bütün sokakları asfaltlıyor, kaldırımları yeniliyoruz" dedi.

Dumlu Asfaltlanıyor
Yakutiye İlçe Belediyesi, sezonu dolu dolu yaşıyor. Asfalt ve kaldırım çalışmaları aralıksız sürüyor. Belediye Başkanı Ali Korkut, her yaz sezonunda asfalt çalışması yürüttüklerini belirtiyor. En büyük handikap olarak altyapı da oluşan sorunlar olduğunu vurgulayan Korkut, "Asfalt attığımız sokak ve caddelerde oluşan alt yapı sorunu nedeniyle asfalt hasar görüyor. Kış üzerinden geçinde hasar büyüyor. Bizde yeniden asfalt çalışması yapıyoruz. Vatandaşımız mağdur olmasın diye elimizden geleni yapıyoruz" şeklinde konuştu.

Dumlu mahallesinde yapılan asfalt çalışmalarını inceleyen Ali Korkut, ekiplere azami hassasiyet göstermeleri talimatını verdi. Asfaltın pahalı bir malzeme olduğunu hatırlatan Korkut, "Dumlu mahallemiz eski belediye yerleşimi ve geniş bir alana sahip. Her sokağını, caddesini asfaltlıyoruz. Diğer belediyecilik hizmetlerinde de Dumlu mahallemiz önceliklerimiz arasında. İlçe merkezimiz, köy/mahalleler koordineli biçimde hizmetlerini alıyorlar" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA