Çocuk Evlerinde Kalan Çocuklar Sünnet Edildi

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki Çocuk Evlerinde kalan erkek çocuklar NCR İnternational Hospital’de sünnet edildi.

Çocuk Evlerinde Kalan Çocuklar Sünnet Edildi
Sünnet işlemi Çocuk Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Lütfi Dağdönderen tarafından yapıldı. Sünnet olacak çocuklarla birlikte hastaneye gelen Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Nurcan Murat NCR İnternational Hospital Yönetim Kurulu Üyesi Diş Hekimi Mehmet Neccar’ı ziyaret ederek, verilen destekten dolayı teşekkür etti. Mehmet Neccar da, "Böyle bir konu gündeme geldiğinde duyarsız kalamazdık. Her zaman sizlerin ve çocuklarımızın yanındayız. Bugün 3 çocuğumuzun sünnetini gerçekleştiriyoruz önümüzdeki günlerde de doktorumuzun da programı çerçevesinde 7 çocuğumuzun daha sünnetini gerçekleştireceğiz. Çocuklarımızın mutluluğu için elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu bilmenizi isteriz” dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Gaziantep İl Müdürü Mustafa Yıldırım da verilen destekten kurum olarak duydukları memnuniyeti ifade ederek teşekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA