Büyükşehir Ailesi Bayramlaştı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe belediye ve bağlı şirketlerde çalışan personelle bayramlaştı.

Büyükşehir Ailesi Bayramlaştı
Başkan Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi, BUSKİ ve bağlı şirket çalışanlarıyla bir araya gelerek, personelin bayramını tebrik etti. Yeni belediye hizmet binası önünde gerçekleştirilen programda, Bursa’nın her konuda örnek olduğunu anlatan Başkan Altepe, bu başarıda bütün personelin emeğinin olduğunu belirtti.

Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetleriyle şehre değer kattığını ifade eden Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin her konuda öncü olduğunu söyleyerek, “Bursa olarak her alanda örnek çalışmalar yapıyoruz. Tarihi kültürel miras projelerinden kırsal kalkınmaya, ulaşım yatırımlarından spor faaliyetlerine ve yeşil alanlara kadar her konuda çalışıyoruz. Şehrimiz için, insanların mutluluğu için çalışıyoruz, güzel işler ortaya koyuyoruz” diye konuştu.

Türkiye’nin gelişimine güçlü şehirlerin, büyük katkı sağladığını söyleyen Başkan Altepe, Büyükşehir belediyelerinin Bursa’yı takip ettiğini vurguladı. Altepe, Bursa’ya değer katan eserlerin Büyükşehir Belediyesi’nin vizyonuyla gerçekleştiğini sözlerine ekledi.

Başkan Recep Altepe, konuşmasının ardından personelle tek tek bayramlaştı.
Kaynak: İHA