Başkan Kocadon Personeliyle Bayramlaştı

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Kurban Bayramı öncesinde personeliyle bayramlaşarak daha nice bayramları birlikte geçirmek temennisinde bulundu.

Başkan Kocadon Personeliyle Bayramlaştı
Bodrum Belediyesi önünde gerçekleşen bayramlaşma törenine Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon başta olmak üzere Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Altındağ, Taner Uslu, Turgay Kaya, Kemal Orman; Bodrum Belediyesi birim müdürleri ve birim sorumluları ile çok sayıda personel katıldı.

Bir bayramda daha birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, konuşmasında; "Herkese merhaba. Zaman çabuk geçiyor. İki buçuk ay önce yine buradaydık. Yine bir bayram geldi. Ne mutluyuz ki yine bir bayramı hep birlikte görüyoruz. Tabiî ki Bodrum Türkiye’nin bir nuru, bir pırlantası ve bu pırlanta dünya turizm liginde oynayan bir takım. Bu takımı oraya taşıyanlar esas sizlersiniz" dedi.

Bodrum’un bu günlere gelmesinde tüm personelinin emeği olduğunun altını çizen Başkan Kocadon sözlerine şöyle devam etti:

"Bodrum bugün Bodrum olduysa altında hepinizin imzası var, emeği var. Zaman zaman bazı münferit olaylar da oluyor tabi. Her yerde olduğu gibi. Münferit olaylarla da bizi kimse yıldıramaz. Bu olaylara meydan vermemek için ciddiyetimizi her zaman korumamız lazım. Birlik beraberliğimizi korumamız lazım. Ancak birlik ve beraberliğimizi korursak güçlü bir Bodrum yaratırız. İşte bu güçlü Bodrum’un eserleri de sizlerin yapmış olduğu çalışmalar. Kendinizle gurur duyun. Asla mücadelenizden vazgeçmeyin. Her zaman söylüyorum; önce kendi hayatınız. Önce can! Sağlığınızdan taviz vermeyin. Yaşamınızdan yaşam koşullarınızdan taviz vermeden yaşamaya devam edin. Yaşayın ki daha nice bayramları beraber yaşayalım."

Bodrum’a gelen misafirlerin de bayramını kutlayan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, "Hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Gelen misafirlerimizin de bayramını kutluyorum. Bodrum’u seçtikleri için ayrıca teşekkür ediyorum." diyerek sözlerine son verdi.
Kaynak: İHA