Başkan Gül, Eşi Ve Kızı İle Birlikte Konteyner Boyadı

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün eşi Neşe Gül’ün öncülüğünde hayata geçirilen ‘Çöp Konteynerini Kendin Boya’ projesi ilk gününde yoğun ilgi gördü. Başkan Mustafa Gül, eşi Neşe Gül ve kızı Lavin Nedret ve Kemerliler ile birlikte boya yaptı.

Başkan Gül, Eşi Ve Kızı İle Birlikte Konteyner Boyadı
Kemerliler projeye katılmak için Kemer Belediyesi’ni ararken, projeye katılan ilk grup fırçaları eline alarak işe koyuldu. Aralarında çocukların ve turistlerin de yer aldığı grup, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, eşi Neşe Gül ve Kemer Belediyesi Meclis Üyesi Aslı Bayar Ulukapı birlikte konteynerleri boyadılar. Projeye tam not veren Kemerliler konteynerleri çeşitli çiçek desenleri, çizgi film karakterleri ile renklendirdiler.

Gül ailesinden Pembe Panter

Başkan Mustafa Gül, eşi Neşe Gül ve kızı Lavin Nedret ile birlikte bir konteyneri boyadı. Gül, ailesi konteyner üzerine ünlü çizgi film karakteri olan Pembe Panter’i çizdiler. Boyama işini büyük bir keyifle yaptıklarını kaydeden Kemerliler böyle bir projeyi Kemer’e kazandıran Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’e, eşi Neşe Gül’e ve Kemer Belediyesi’ne teşekkürlerini ilettiler.

Projenin gördüğü ilgiden çok memnun olduklarını ifade eden Başkan Mustafa Gül, “Sadece Kemer’den değil birçok ilimizden ve yurtdışından çok sayıda vatandaşımız projeye katılma taleplerini iletti. Konteyner boyamak isteyen vatandaşlarımız 814 11 00 numaralı telefondan randevu alabiliyorlar. Değerli hemşerilerimiz ve ilçemizdeki konuklarımız konteynerlerimizi istedikleri desenlere boyayarak ilçemize yeni bir renk getiriyorlar. Projeye katılan ve katılmak isteyen herkese teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

Kaynak: İHA