Alanya Belediyesi Mezarlıklarda 44 Bin 220 Adet Ücretsiz Çiçek Dağıtacak

Alanya Belediyesi, mezarlıklarda mevsimlik ve yıllık çiçek dağıtma geleneğini bu yılda sürdürecek. Arife günü 26 mezarlıkta, sabah saat 08.00’dan itibaren 13 türde toplam 44 bin 220 adet çiçek fidesi dağıtılacak.

Alanya Belediyesi Mezarlıklarda 44 Bin 220 Adet Ücretsiz Çiçek Dağıtacak
Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, bir bayram geleneği haline gelen mezarlıklarda çiçek dağıtımını bu yıl da gerçekleştirecek. Belediye’ye bağlı toplam 26 mezarlıkta 31 Ağustos Perşembe arefe günü, sabah saat 08.00’den itibaren 13 türde 44 bin 220 adet çiçek fidesi dağıtımı yapılacak. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel yaptığı açıklamada, Alanya genelindeki mezarlıklarda her bayram olduğu gibi halkımızın mezarlarına dikmesi için ücretsiz olarak çiçek fidesi dağıtılacağını söyledi.



Çiçek fidesi dağıtılacak mezarlıklar

Okurcalar merkez mezarlığı, Okurcalar Karaburun Mezarlığı, İncekum merkez mezarlığı, İncekum Karabuynuzlar Mezarlığı, İncekum eski mezarlık, Kakaşlar mezarlığı, Avsallar Kara Mustafalar mezarlığı, Habibler mezarlığı, Avsallar Merkez Mezarlığı, Türkler Belediye Mezarlığı,Payallar Merkez Mezarlığı, Güzelbağ Merkez Mezarlığı, Emişbeleni Merkez Mezarlığı, Konaklı Mandıra Mezarlığı, Cikcilli Hacıbaba Mezarlığı, Oba Aşşağıoba Mezarlığı, Oba Sekilioğlu Mezarlığı, Tosmur Ak Mezarlık, Kestel Hanönü Mezarlığı, Mahmutlar Belediye Mezarlığı, Kargıcak Sahil Mezarlığı, Demirtaş Merkez Mezarlığı,Hatipoğlu Belediye Mezarlığı, Cikcilli Belediye Mezarlığı, Bektaş Mezarlığı, Kale Yamacı ve Hisar içi Mezarlığı.
Kaynak: İHA