AK Parti Balıkesir Milletvekili Bostan'dan Gençlik Merkezi Müjdesi

AK Parti Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan, Balıkesir il merkezinde 5 bin 250 metrekare alan üzerine 9 milyon lira maliyetle yapılacak gençlik merkezi projesinde ihale sürecinin bittiğini ve merkezin 400 gün içinde tamamlanacağını belirtti.

Bostan, yaptığı yazılı açıklamada, Bigadiç ve Dursunbey ilçelerindeki gençlik merkezi inşaatlarının hızla devam ettiğini bildirdi.

Gençleri sokak, kahve köşeleri ve oyun salonlarından kurtaracak projeleri hayata geçirmeye gayret gösterdiklerini vurgulayan Bostan, şunları kaydetti:

'5 bin 250 metrekare alan içerisine yapacağımız gençlik merkezinde, voleybol ve badminton spor sahaları, yeşil alanlar, bireysel spor salonları, 600 kişilik çok amaçlı salon, el sanatları ve müzik-folklör salonları, kafeterya, yeşillendirilmiş iç avlu, zeka oyunları dersliği, bilgisayar dersliği ve kütüphane yer almaktadır. Hükümet olarak gençlerimizin her zaman yanında olacağımızı bir kez daha belirtiyor, gençlik merkezinin Balıkesirli gençlerimize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.'

Kaynak: AA