AK Parti Ağrı İl Başkanlığında Devir Teslim Töreni Yapıldı

AK Parti Ağrı eski İl Başkanı Kemal Atmaca, düzenlenen devir teslim töreniyle il başkanlığı görevini yeni atanan Abbas Aydın’a bıraktı.

AK Parti Ağrı İl Başkanlığında Devir Teslim Töreni Yapıldı
Ağrı İl Başkanlığı Teşkilatı’nda düzenlenen devir teslim törenine, Ağrı AK Parti eski İl Başkanı Kemal Atmaca, eski il başkanları, ilçe başkanları, belediye başkanları partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda veda konuşması yapan eski İl Başkanı Kemal Atmaca göreve AK Parti genel merkezi tarafından atanan Abbas Aydın’a bundan sonraki süreçte başarı dileklerinde bulundu. Siyaset hayatının kendisi için tamamen bittiğini dile getiren Atmaca, bundan sonra belediye başkanlığı veya hiçbir şekilde milletvekili olmayacağını söyledi.

AK Parti’de 2 yıl il başkanlığı görevini yürüttüğünü hatırlatan Atmaca, “Partiye her türlü desteği vermeye hazır olduğumu bir kez daha beyan etmek isterim. Ben burada yine söyleyeceğim, Kemal Atmaca’nın siyasetle bütün irtibatları kopmuştur. İleri ki dönemlerde hiçbir şekilde siyasetin hiçbir kademesinde bulunmayacağımı bir daha beyan ediyorum. Ne bir milletvekilliği ne de bir belediye başkanlığı ben artık kendime yeni bir hayat kurguladım. Bundan sonra benim zihnimde ve tasavvurumda başka bir hayat var. İnşallah bu anlamda muvaffak olma hususunda gayret sarf edeceğim” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın metal yorgunluğu çağrısı üzerine Ağrı AK Parti il başkanlığı görevinden istifa eden Kemal Atmaca’nın yerine il başkanlığı görevine atanan Abbas Aydın ise yaptığı konuşmada Kemal Atmaca’nın şerefli ve çok değerli bir ailenin çocuğu olduğunu belirtti.

Geçmiş yıllarda da AK Parti Ağrı teşkilatında görev yaptığını hatırlatan Aydın, “Çok şükür bu görevi geçmişte devrederken başımız dik alnımız ak bu çok önemli bugün aynı şekilde görevi devrediyorum. Kemal başkan hakikaten saygın bir aileden geliyor, hepimiz bunu biliyoruz. Bu toplumda bir barış varsa rahmetli babasının eseridir. Bu toplumda bir hayır hasenat varsa rahmetli ağabeyinin sayesindedir. Çok şükür böyle bir ailenin mensubudur. Kemal bey ilk atandığında inanın içimde bir ferahlık ve huzur hissettim. Daha sonraki dönemlerde de kendisine söylemişim kendisine, elhamdülillah çok şükür bu hizmete bu göreve geldi diye sevindim” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA