'Adrenalin Dünyası' Büyüyor

Açıldığı günden buyana Başkent’in yanı sıra, Türkiye’nin dört bir yanından ziyaretçi akınına uğrayan Nata Vega Alışveriş Merkezi’nde yer alan adrenalin dünyasına bir yenilik daha eklendi. “Vahşi Yaşam” olarak adlandıran yeni merkezin konukları, görücüye çıkmak için gün sayıyor.

'Adrenalin Dünyası' Büyüyor
Ağaç pitonundan ağaç boğasına, imparator akrebinden tarantulaya, zehirli ok kurbağalarından domates kurbağalarına, tek gözlü kobra yılanına kadar 250 çeşit sürüngenin yer aldığı Türkiye’nin ilk adrenalin dünyasına, bu hafta da Orta Asya, Afrika ve Güney Amerika’dan yeni misafirler geldi.

Kedigiller familyasının en vahşisi olarak bilinen "serval", özellikle çocukların ilgisini çekeceğe benziyor. servalin yanı sıra şeritli kokarca, Belçika tavşanı, gelincik, sülün, adrenalin dünyasındaki “Vahşi Yaşam“ alanında yerini aldı.

Adrenalin dünyasının konukları bunlarla da sınırlı değil. Amazon süt kurbağasından lopar gekoya, sakallı ejderden kraliyet pitonuna, dev yaprak kurbağasından kobalt mavisi tarantulaya, Meksika ateş bacaklı tarantuladan Vietnam dal böceğine, elektrik mavisi gün gekosundan altın gözlü dal böceğine, golyat kuş yiyen tarantuladan Jackson bukalemununa kadar çok sayıda zehirli sürüngen, Başkent’te nefesleri keseceğe benziyor. Ankaralılar belgesellerde görmeye alışık olduğumuz zehirli sürüngenleri artık dokunabilecek kadar yakından görebilecek.
Kaynak: İHA