12. Uluslararası Çubuk Turşu Ve Kültür Festivali Gün Sayıyor

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, 14-17 Eylül 2017 tarihlerinde düzenlenecek 12. Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali’nin yeni festival alanında yapılacağını söyledi.

12. Uluslararası Çubuk Turşu Ve Kültür Festivali Gün Sayıyor
Festival komitesine de başkanlık eden Başkan Tuncay Acehan, düzenlediği basın toplantısında, ulusal ve uluslararası katılımcılarla birlikte kültürel etkinliklere ağırlık verecekleri festivalin, bu sene yeni festival alanında yapılacağını belirtti.

Festivalin ticaretin yanı sıra tanıtıma ve ilçe turizmine de katkı sağladığını dile getiren Acehan, şöyle devam etti:

"Festivalimiz her yönüyle Türkiye’nin en çok ilgi gören festivallerinden bir tanesi. Ankara’dan ve Türkiye genelinden yüz binlerce misafirlerimiz festivalimiz için geliyor. Bu gelen misafirlerimize tüm ilçe halkı en iyi şekilde ev sahipliği yapıyor. Dileğimiz inşallah her sene olduğu gibi yine bu senede buraya gelen misafirlerimize Çubuk’u en güzel şekilde tanıtırız. Festivalimize bu yıl de yerel ve ulusal bir çok sanatçımız katılacak. Festivalimize kardeş şehirlerimizden Maglaj, Zonguldak, Rize ve Antep’den de folklor grupları gelecek. Bu festivalimizin en büyük özelliği yaklaşık 50 dönümlük alana sahip kendi festival alanında yapılıyor olması."
Kaynak: İHA