Seydişehir'in Gevrekli Mahallesine Prestij Cadde

Konya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ve Seydişehir Belediyesi koordinesinde yürütülen ve Gevrekli Mahallesinde yapılacak olan prestij cadde çalışmalarında sona gelindi.

Seydişehir'in Gevrekli Mahallesine Prestij Cadde
Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Konya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri 4. Bölge Müdürü Memiş Kunt ile birlikte sıcak asfalt çalışmaları devam eden caddede incelemede bulundu. Seydişehir Belediyesinin, Konya Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürüttüğü çalışmaların devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, referandum çalışmaları öncesinde Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek tarafından verilen prestij cadde sözünün yerine getirildiğini kaydetti.

Gevrekli Mahallesinin eski büyük kasabalardan biri olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Referandum çalışmalarında Tahir Başkanımızla birlikte mahallemizi ziyaret etmiştik. Bu mahallemiz sosyal yapı olarak Seydişehir’in gözde mahallelerinden. Prestij caddesi dediğimiz ana cadde ciddi anlamda bozulmuş şekilde idi. Bu yolumuzun yapılması için söz verilmişti. Şu an alt yapı çalışmaları tamamlandı, sıcak asfalt çalışmalarında ise tamamlanmak üzere. Ben, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Akyürek ve özverili çalışmalarından dolayı ekibine teşekkür ediyorum. Gevrekli mahallemize hayırlı olsun" dedi.

Kaynak: İHA