Milletvekili Çelik İle Belediye Başkanı Fadıloğlu Muhtarların Sorunları Dinledi

AK Parti Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik ile Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu mahalle ziyaretleri yaparak, muhtarlarla bir araya geldi.

Milletvekili Çelik İle Belediye Başkanı Fadıloğlu Muhtarların Sorunları Dinledi
AK Parti Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Şehitkamil ilçe Başkanı Halil Uğur, AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç ve parti teşkilatı üyeleri mahalle muhtarlarını ziyaret etti. Milletvekili Çelik ve Başkan Fadıloğlu, beraberindeki heyet ile birlikte ilk olarak Çakmak Mahalle Muhtarı Zeki Elbeyli’yi bürosunda ziyaret etti. Sohbet ortamında geçen ziyarette Milletvekili Canan Candemir Çelik ve Başkan Fadıloğlu, mahalledeki eksiklikler hakkında muhtar Zeki Elbeyli’den bilgi aldı. Muhtar Elbeyli, Şehitkamil Belediyesi tarafından mahallelerinde önemli hizmetler yapıldığına değinerek, her hangi bir sorunlarının olmadığını, olduğu takdirde Şehitkamil Belediyesi tarafından anında müdahale edildiğini belirtti.

Milletvekili Çelik ve Başkan Fadıloğlu daha sonra Yaprak Mahalle Muhtarı Cesur Kıvanç ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Milletvekili Çelik ve Başkan Fadıloğlu mahalle Muhtarı Cesur Kıvanç ile mahalle sakinlerinin istek ve sıkıntılarını dinledi. Şehitkamil Belediyesinin hizmetleri sayesinde hiçbir sıkıntılarının olmadığına dikkat çeken Yaprak Mahalle Muhtarı Cesur Kıvanç, yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine teşekkür etti. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyaretin ardından Milletvekili Çelik ve Başkan Fadıloğlu, son olarak Yunus Emre Mahalle Muhtarı Mehmet Göbelek’i ziyaret etti. Burada da vatandaşlarla bir araya gelen Çelik ve Fadıloğlu, mahalle sakinlerinin sorunlarına ortak oldu.
Kaynak: İHA