Mahkumlara Gidecek Olan Giysiler Çalındı

Beylikdüzü’nde bulunan Kader Mahkumları Derneği (KDM) deposuna giren hırsızlar, Kurban Bayramı’nda mahkumlara gönderilmek üzere hazırlanan kolilerdeki kıyafetleri çaldı.

Mahkumlara Gidecek Olan Giysiler Çalındı
Olay, gece saatlerinde Beylikdüzü’nde bulunan Kader Mahkumları Derneği (KDM) deposunda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, depoya hırsızlık amacıyla giren kişi ya da kişiler, kolilerin içerisinde hazırlanan kıyafet, kitap, seccade ve tespih gibi malzemeleri çaldı. Sabah durumu fark eden görevliler durumu polise haber verdi. KMD Genel Başkanı Necdet Yüksel, mahkumlar tarafından derneğe gönderilen mektupları okuduklarını ve mahkumların ihtiyaçları doğrultusunda kolileri hazırladıklarını söyledi.

Sabah merkez ofislerine geldikten sonra depoya indiklerini söyleyen Yüksel, kolileri dağınık bir şekilde gördüklerini belirterek, “Burada küçük bir hırsızlık vakası olarak bakmıyorum olaya. Mahkumlar bayram öncesi kolilerini bekliyor, perişan etmişler burayı. Ağırlıklı olarak kıyafet almışlar. Bu kıyafetlerin mutlaka gitmesi gerekiyor. Biz bu kolileri yine yapacağız yine göndereceğiz mahkumlarımıza ama bizim insan gücüne ihtiyacımız var” diye konuştu.

Hırsızlığın yaşandığı depoya gelen polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlatırken, hırsızlığa karışan kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.
Kaynak: İHA