Kadıköy'de Arkadaşını Kurtarmak İsterken Boğulma Tehlikesi Geçirdi

Kadıköy sahilinde dengesini kaybederek denize düşen arkadaşını kurtarmaya çalışan genç denize atladı. Boğulma tehlikesi geçiren iki genci yoldan geçen sağlık personeli kurtardı.

Kadıköy sahilinde meydana gelen olayda, 20 yaşındaki M.G.Ö. bir arkadaşıyla oturduğu sırada dengesini kaybederek denize düştü. Bunun üzerine paniğe kapılan arkadaşı M.G.Ö.’yi kurtarmak için denize atladı. Bu sırada sahilden geçmekte olan sağlık personeli Ali Yıldırım hemen duruma müdahale etti. Sahilde bulunan başka bir vatandaştan da yardım isteyen Ali Yıldırım, denize düşen M.G.Ö. ve arkadaşını sudan çıkardı. Boğulma tehlikesi geçiren M.G.Ö. olay yerine çağrılan ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, diğer gencin ise durumunun iyi olduğu öğrenildi. M.G.Ö.’nün arkasından denize atlayan arkadaşı, "Denize düştü ben kurtarmaya çalıştım ama kurtaramadım" dedi.

Gençleri sudan çıkaran sağlık personeli Ali Yıldırım ise, "Yanındaki arkadaşıyla beraber zaten ikisi de sudaydı. Ağabeyimiz yardımcı oldu, beraber el birliğiyle ikisini de sudan çıkardık. Ben zaten sağlıkçıyım ilk müdahalesini ben yaptım. Kusturdum baya, şu an durumu iyi" şeklinde konuştu.

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.
Kaynak: İHA