Hayvan Hırsızlığı Çetesinin Elebaşı Ve Onu Saklayan Kadın Yakalandı

Samsun’da Kurban Bayramı öncesinde çökertilen hayvan hırsızlığı çetesinin elebaşı olduğu iddia edilen şüpheli ve onu sakladığı belirtilen bir kadın yakalanarak gözaltına alındı.

Hayvan Hırsızlığı Çetesinin Elebaşı Ve Onu Saklayan Kadın Yakalandı
Edinilen bilgiye göre, Samsun’da 6 gün önce İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, hayvan hırsızlığı yaptıkları iddia edilen şüpheliler üzerinde operasyon başlatıldı. Yapılan operasyonlarda 4 şüpheli gözaltına alınmış ve şüphelilerden 2’si tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Öte yandan, çetenin elebaşı olduğu iddia edilen ve firari olan Necati T., ekiplerin gece saatlerinde gerçekleştirdiği operasyon sonucunda yakalandı. Kardeşine ait nüfus cüzdanına kendi fotoğrafını yapıştırarak gezdiği ve kullandığı aracın plakasının da sahte olduğu tespit edilen Necati T.’nin, yaklaşık 1 yıl önce ise Ünye Cezaevinden kaçtığı, çocuğa yönelik cinsel istismar ve hırsızlık suçlarından ayrıca arandığı öğrenildi.

Jandarma Komutanlığınca ifadesi alınan ve suçunu kabul ettiği öğrenilen Necati T. ile saklanmasına yardım eden Belgin A., Samsun Adliyesine sevk edildi.
Kaynak: İHA