Başkan Subaşıoğlu'ndan Eğitim Bir-Sen'e Çalışmalarını Anlattı

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Denizli Şubesi’ni ziyaret etti.

Başkan Subaşıoğlu'ndan Eğitim Bir-Sen'e Çalışmalarını Anlattı
Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ilçedeki ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Subaşıoğlu’nu Eğitim Bir-Sen Denizli Şube Başkanı Kazım Tefçi ve sendika üyeleri karşıladı. Sendika Başkanı ve üyeler ile bir araya gelen Başkan Subaşıoğlu, istişarelerde bulunarak Merkezefendi Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Subaşıoğlu, “Eğitim-Bir-Sen Denizli Şubesi’nde sendika üyeleriyle bir araya gelerek ilçemizde yaptığımız çalışmaları anlattık. Bir takım istişarelerde bulunduk. Eğitime fazlasıyla önem veren bir belediyeyiz. Elimizdeki imkânlar dâhilinde eğitime büyük yatırımlar yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eğitim Bir-Sen Denizli Şube Başkanı Kazım Tefçi ise “İlçede yapılan çalışmaları Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’ndan dinledik. Merkezefendi Belediyesi’nin eğitim alanındaki çalışmaları geleceğimiz adına oldukça önem taşıyor. Böylesine önemli çalışmaların devamını, Eğitim Bir-Sen olarak bekliyoruz. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na da bu nazik ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA