Ağrı Milletvekili Gökçe İldeki Kurum Müdürleriyle Buluştu

AK Parti Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe, kentteki kamu kurumlarının müdürleriyle buluştu.

Milletvekili Gökçe, DSİ 85. Şube Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen toplantıda, kurum müdürlerinin isteklerini ve planlanan projelerini dinledi.

Gökçe, AA muhabirine yaptığı açıklamada, il müdürleri ile bir araya gelmelerinin amaçların kentteki sorunları çözümü ve kurumlarla ilgili koordinasyonun sağlanması olduğunu kaydetti.

Toplantının eksik kalan projelerin takibi açısından da önemli olduğunu belirten Gökçe, 'İl Müdürlerimizle istişare ettik. Onların kendi görev alanları içerisinde tıkandıkları noktalar varsa bu noktaları el birliği ile aşmanın yollarını aramaya çalıştık.' dedi.

Çok verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini ifade eden Gökçe, şöyle devam etti:

'Ben kendilerine çok teşekkür ederim. Müdürlerimiz duyarlı, görev bilinci anlayışıyla üzerimize düşen bir görev varsa bize aktardılar. Amaç hizmet etmektir. İlimizin temel problemlerini el birliği çözmektir. Kurumların yöneticilerin moral ve motivasyonunu yükseltmektir. İleri ki aşamada Ağrı'ya hizmet aşamasında herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirme bakımından onlara desteğimizin yanlarında olduğunu belirtmek suretiyle azim ve kararlılıklarına yardımcı olmaktır. İnşallah sık sık bir araya geleceğiz.'

Kaynak: AA