Umutlar Bayram Çekilişinde

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yapılacak Milli Piyango özel çekilişi için vatandaşlar umutlarını 4 milyonluk ikramiyeye bağladı.

Umutlar Bayram Çekilişinde
30 Ağustos Zafer Bayramı Milli Piyango özel çekilişinde bu yıl büyük ikramiye 4 milyon TL olarak belirlendi. Bayram akşamı gerçekleşecek çekiliş için vatandaşlar şimdiden biletlerini almaya başladı.

Hemen herkesin hayallerini süsleyen büyük ikramiyeyi kazanmak için şansını deneyenler, bu yıl da sahte biletler ile karşı karşıya kalabilir. Bilet almayı düşünen vatandaşlara çeşitli tavsiyelerde bulunan Milli Piyango bayileri, sahte bilet alanların büyük ikramiye kazandıkları takdirde hüsrana uğramamaları için güvenilir yerlerden bilet alınması gerektiğini söyledi.



“Sahte biletler genellikle mat olur, hamur gibi büzüşür”

Yaklaşan çekiliş hakkında ve sahte bilet konusunda konuşan 30 yıllık Milli Piyango bayisi Kurtuluş Çıldır, “30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yapılan özel çekiliş biletlerini satıyoruz. Kazanan talihli için çifte bayram olacak. Bilet fiyatlarımız, çeyrek 7,5, yarım 15 ve tam bilet 30 liradan satılıyor. Geçen yılki çekilişte 3 milyon verildi ancak bu yıl talihli 1 kişiye 4 milyon verilecek. Şimdiden herkese hayırlı olmasını diliyorum. İkramiye büyük olduğu için vatandaşlar da kayıtsız kalmayarak ilgi gösteriyor. Çünkü ilk kez 4 milyon veriliyor. İnsanların biran önce biletlerini almalarını tavsiye ediyorum. Vatandaşlar bilet alırken bildiği, güvendiği yerlerden almalı. Sahte biletler yine piyasada olacak o yüzden biletleri alırken incelesinler. Biletlerin üzerinde çeşitli kabartmalar var. Sahte biletler genellikle mat olur, hamur gibi büzüşür. Aileler geliyor, çocuğunun doğum tarihini alıyor. Genellikle insanlar bol sıfırlı, ve çift sayılı 44, 66 ve 88 gibi biten biletleri tercih ediyor” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA