MHP'li Taner Açıklaması Aydın'dan İhraç Edilemeyecek Olmanın Üzüntüsünü Yaşıyorum

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nin Aydın’da simgeleşen isimleri arasında yer alan eski il başkanı ve milletvekili Recep Taner, partisinden ihraç edilmesini değerlendirdi. İhracı ile ilgili okuduğu haberleri önce ciddi bulmadığını ancak olayı araştırdığında doğru olduğunu öğrenince üzüldüğünü ifade eden Recep Taner, “Söyleselerdi ihraç etmelerine gerek kalmadan biz kendimiz çekiliverirdik” dedi.

MHP'li Taner Açıklaması Aydın'dan İhraç Edilemeyecek Olmanın Üzüntüsünü Yaşıyorum
Konuyla ilgili duygusal bir açıklama yapan MHP Aydın İl eski başkanı ve 23. Dönem MHP Aydın Milletvekili Recep Taner, “İhraç listesini gördüm. İşlem başlatılmadan kamuoyunu bilgilendirmişler. Ciddi mi değil mi diye tereddüdüm vardı. Ancak işlemin doğru olduğunu öğrendim. Hayırlısı olsun. İstenilmeyen yerde durmak doğru olmaz ama bu durumu ağırıma da gitmiyor değil” diyerek üzüldüğü durumlardan birinin kendisinin Aydın’dan ihraç edilemeyecek olması olduğunu kaydetti.

Eski Başkan Recep Taner açıklamasında “Efeler ilçe başkanı disipline sevk etmiş bize ama Aydın’da malum MHP yönetimi atama yönetim. Atama yönetimlerde disiplin kurulu yok. Aydın’dan ihraç edemeyecekler. Büyük ihtimale disiplin kurulu olmadığı için Muğla veya İzmir’e sevk edecekler. Oradan ihracımızı gerçekleştirecekler. Aydın’da yılardır siyaset yapan bu partinin muhasipliği, il başkanlığı, milletvekilliği, belediye meclis üyeliği, belediye başkan adaylığı yapan bir kişinin başka ilden ihraç edilmesinin ayıbını da Milliyetçi Hareket Partisi’ni yönetenler çekecektir. Ben Aydın Milletvekiliyim, Aydın il başkanlığı ve milletvekilliği yaptım. Başka bir ilden ihraç edilmek bu partiye yılarca gönül vermiş biri olarak ağırıma gidiyor. ‘Görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler’” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA