Asansör Boşluğuna Düşen Üniversite Öğrencisi Yaşam Mücadelesi Veriyor

Karabük’te yapımı tamamlanmak üzere bir inşaatın 3 katından asansör boşluğuna düşen üniversite son sınıf öğrencisi hastanede yaşam mücadelesi veriyor.

Asansör Boşluğuna Düşen Üniversite Öğrencisi Yaşam Mücadelesi Veriyor
Edinilen bilgiye göre, olay Karabük mahallesi Pala dede caddesi üzerinde yapımı tamamlanmak üzere bir inşaatta meydana geldi. İddiaya göre okul harçlığı için arkadaşları ile birlikte 6 katlı bir binaya mutfak dolabı çıkartan Karabük Üniversitesi Coğrafya bölümü son sınıf öğrencisi 23 yaşındaki Salim Karapınar 3.kata geldikleri sırada taşıdıkları dolabı kaldırmaya çalıştıkları sırada dengesini kaybederek güvenlik önleminin alınmadığı 12 metre yükseklikteki asansör boşluğuna düştü. Arkadaşlarının çığlıkları üzerine binada çalışan diğer işçiler tarafından asansör boşluğundan çıkarılan üniversite öğrencisi Karapınar, olay yerine gelen 112 ambulansı ile Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Olayla ilgili olarak polis soruşturma başlatırken, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan ve durumu ağır olan Karapınar, yaşam mücadelesi veriyor.
Kaynak: İHA