Vali Yavuz'dan Şehit Ailelerine Ziyaret

Ordu Valisi Seddar Yavuz, eşi Selda Yavuz ile Altınordu ilçesinde ikamet eden 3 şehit ailesine ziyarette bulundu.

İlk ziyaretini, 5 Eylül 2012 tarihinde Afyonkarahisar'da mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit olan Uzman Çavuş Cüneyt Akkuş'un eşi Songül Akkuş'a gerçekleştiren Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, Songül Akkuş, çocukları Hasan Mert ve Enver Efe ile bir süre sohbet ederek bir sıkıntılarının olup olmadığını sordu ve başsağlığı dileğinde bulunarak, taziye dileklerini iletti.

Vali Yavuz ve Selda Yavuz, 27 Şubat 2008 tarihinde Kuzey Irak'ta PKK terör örgütüne karşı sürdürülen sınır ötesi operasyonda şehit düşen Piyade Komando Er Ahmet Bayazıt'ın annesi Elmas Bayazıt'ı da ziyaret ederek, taziyelerini iletti. Herhangi bir taleplerinin olup olmadığını sordu.

Yavuz ve eşi, Altınordu ilçesinde şehit aileleri programı kapsamında ziyareti, 17 Mayıs 1991 tarihinde Şırnak-Cizre'de mevziye giderken nehire düşerek şehit olan Jandarma Er Cemil Çakar'ın ailesine gerçekleştirdi.

Anne Necmiye ve baba Cafer Çakar'a başsağlığı dileğinde bulunarak, taziyelerini ileten Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, ailenin hal ve hatırını sorarak, bir süre sohbet etti.

Şehit ailelerine ziyaretleri sürdüreceğini belirten Vali Yavuz, 'Şehit ailelerimiz bizim baş tacımızdır. Allah sizlere sabır, güç, kudret ve dayanma gücü versin. Sizlerin moral ve motivasyonu bizler için çok önemli. Bir sorun, bir sıkıntınızda her zaman sizlere yardımcı olmaya hazırız. Yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. Sizlere sahip çıkmak bizim görevimiz.' dedi.

Şehit yakınları da ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, Vali Yavuz ve eşi Selda Yavuz'a teşekkür etti.

Kaynak: AA