Lüleburgaz'da Kuaför Ücretleri Arttırıldı

Lüleburgaz Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Yüksel Akın, erkek ve bayan kuaförlerinde yeni fiyat tarifesine geçildiğini bildirdi.

Akın, gazetecilere yaptığı açıklamada, kuaförlük hizmet ücretlerinde yeni düzenlemeye gidildiğini ve yeni tarifenin uygulanmaya başladığını söyledi.

Kuaför ücretlerinde son zammın 2014 Temmuz ayında yapıldığını hatırlatan Akın, malzeme ihtiyaçlarında sürekli bir artış yaşandığını ama 3 yıldan bu yana bunu fiyatlara yansıtmadıklarını kaydetti.

Akın, meslektaşlarından gelen talepler üzerine yeni fiyat tarifesini hazırlayarak uygulamaya koyduklarını aktaran Akın, bu durumun olgunlukla karşılanması gerektiğini dile getirdi.

Erkek berberleri tarafından uygulanacak yeni fiyat tarifesi, saç tıraşı 17 lira, saç sakal tıraşı 25 lira, saç sakal ve yıkama 30 lira, çocuk tıraşı 15 lira, saç kesimi yıkama 25 lira, sakal tıraşı 9 lira, kadın kuaförlerinde uygulanacak yeni fiyat tarifesi ise saç boyama 30 lira, saç yıkama 7 lira, saç yıkama ve fön 10 lira, cilt bakımı 20 lira, saç bakımı 30 lira olarak açıklandı.

Öte yandan damat tıraşı 120 lira, ense alma 5 lira olarak belirlendi.

Kaynak: AA