Başkan Baran, Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran çalışmaları incelerken, vatandaşlarla bir araya geliyor.

Başkan Baran, Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, projeleri yakından takip ederken, çalışmaların yapıldığı bölgedeki vatandaşlarla da bir araya geldi. Hereke ve Kışladüzü bölgesindeki çalışmalar sırasında vatandaşlarla selamlaşan, talep ve önerilerini alan Başkan Baran, mahalle muhtarları ve vatandaşlarla mahallenin ihtiyaçları üzerine konuştu.

‘İnsanı yücelt ki devlet yüceltsin’ anlayışı ile proje ürettiklerini ve hizmetlere yön verdiklerini belirten Başkan İsmail Baran, “Kapımız ve yüreğimiz sizlere her zaman açık. Belediyeciliği, bize şehri emanet eden Körfezli vatandaşlarımızla birlikte yapıyoruz. Durmaksızın çalışmaya devam ediyoruz. Bizim hemşehrilerimizin rızasını ve hayır duasını almaktan başka bir arzumuz yok. Körfez’de oturan vatandaşlarımızın hizmetlerimizden duymuş olduğunuz memnuniyet bizleri de mutlu ediyor, çalışma şevkimizi arttırıyor” ifadelerini kullandı.

Başkan Baran daha sonra Atalar ve Mimar Sinan Mahallesi’nde de ziyaretlerde bulundu. Hacı Osman Mahallesi’nde de yapımı devam eden üniversitenin bölgeyi canlandıracağını belirten vatandaşlar, proje için teşekkür etti.
Kaynak: İHA