Antalya'da Polis Vatandaşları Uyardı

Antalya Emniyet Müdürlüğü pazar yerlerinde meydana gelen hırsızlık, kapkaç, dolandırıcılık ve yankesicilik olaylarına karşı vatandaşları bilgilendiriyor.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından, esnaf ve vatandaşları, dolandırıcılık, yankesicilik, açıktan hırsızlık ve kapkaç gibi suçlara maruz kalmalarını yönünde uyardı.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, 16 semt pazarında yapılan bilgilendirme çalışmalarında 862 kişiyle yüz yüze görüşülerek bilgilendirme yapıldığı, bin 917 broşür ve 73 stiker dağıtıldığı belirtildi.

Açıklamada, 'Toplum destekli polislik anlayışı içerisinde suçun oluşmadan önlenmesi, kent güvenlik politikalarının geliştirilmesi, iş yerlerinin bulunduğu en küçük çarşılardan en büyük alışveriş merkezlerine kadar tüm esnafları ve bu esnaflardan alışveriş yapan vatandaşlarımızı meydana gelen veya meydana gelmesi muhtemel olaylar hakkında bilgilendirerek suçları önlemek/en aza indirmek amacıyla yaptığımız uygulamalar devam edecektir.' ifadelerine yer verildi.

Kaynak: AA