Birgün'den skandal manşet

Terör örgütlerine hizmet için Türkiye'ye ihanette sınır tanımayan Birgün'den, İslami değerleri ayaklar altına almak için alçak bir kampanya başlatıldı..

Birgün'den skandal manşet
Birgün'den skandal manşet
Terör örgütlerinin kalemşorluğunu yapan Birgün, 28 Şubat zihniyetiyle yeni bir skandala daha imza attı. Malatya'da kız çocuklarına yönelik başlatılan pembe trambüs seferleri için 'gerici uygulama' diyen provokatif gazetenin editörleri İslami değerleri ayaklar altına almaya çalıştı.

Birgün'den skandal manşet

Avrupa'nın birçok ülkesinde kadınlara yönelik pozitif ayrımcılık için yapılan 'pembe vagon, pembe metro' gibi uygulamalar, kadın tacizlerinin önüne geçip kendilerine daha rahat bir yolculuk yapma hizmeti sunuyor. Türkiye'de ise yavaş yavaş hayata geçirilen bu uygulama Birgün tarafından, alçakça yorumlanarak İslami değerleri karalama kampanyasına dönüştürüldü. Kamuoyu tarafından kınanan bu skandal haber hakkında, yetkililerin harekete geçmesi isteniyor.

Birgün'den skandal manşet

BAŞKAN ÇAKIR: KIZ ÇOCUKLARIMIZIN TALEBİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Çakır 'Kız çocuklarımız kendilerine özel otobüs, trambüs tahsisleriyle ilgili bir kampanya başlatmışlardı. Biz de çocuklarımızın bu taleplerine karşılıksız kalmadık, onlara pozitif bir ayrımcılık yaptık. Japonya gibi birçok gelişmiş ülkede, yoğun noktalarda özellikle üniversite hatları gibi yerlerde bu uygulamalar yapılabiliyor. Biz de bunu kadınlara yönelik, bayan öğrencilerimize yönelik pozitif ayrımcılık olarak onların daha rahat etmesi adına uyguladık' dedi

.