Battalgazi'de Asfaltlama Çalışmaları

Battalgazi Belediyesi kırsal mahallerde asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Uluköy ve Gülümuşağı mahallelerinde sürdürülen asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Asfalt çalışmaları kapsamında Uluköy ve Gülümuşağı mahallelerinde 30 kilometre birinci kat sathi kaplama asfalt çalışması yapılıyor.

Çalışmaların inceleyen Gürkan, daha sonra Uluköy Mahalle Muhtarı Abdulvahap Güngör, Gülümuşağı Mahalle Muhtarı Osman Sert ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Fen İşlerine 2017 sonu itibariyle bahçe yolları da dahil olmak üzere asfaltsız hiçbir yol bırakılmayacağı hususunda talimat verdiğini ifade eden Gürkan, şöyle konuştu:

'Arkadaşlarda hakikaten yoğun bir tempo içerisinde yüksek bir performans gösterdi. Gerçekten de Battalgazi'nin hangi mahallesine giderseniz gidin, bırakın yerleşim birimlerini bütün bahçe yollarının da asfalt olduğunu görürsünüz. Kendi asfalt plentimizde üretim yapıyoruz. Kendi mıcır ve konkasör tesislerinde ürettiğimiz malzeme ve araçlarımızla asfaltlama çalışmalarımızı sürdürüyoruz.'

Uluköy ve Gülünuşağı mahalle muhtarları, çalışmalarından dolayı Gürkan'a teşekkür etti.

Kaynak: AA