Batı Antalya'da Bulunan Esnaf İçin Yeni Sicil Bürosu

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (AESOB), kentin batı bölümünde faaliyet yürüten esnaf ve sanatkarlar için Batı Antalya Finike Esnaf Sicil İrtibat Bürosunu hizmete açtı.

Antalya’nın batısında yer alan ilçelerde faaliyet gösteren esnafın merkezde bulunan oda hizmet binasına gitmeye gerek kalmadan tüm üyelik işlemlerini yapabilmeleri için oluşturulan Batı Antalya Finike Esnaf Sicil İrtibat Bürosu törenle açıldı.

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, törende yaptığı konuşmada, birlik olarak tüm ilçelere en iyi hizmeti sunmak istediklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

'Bugün toplam 11 bin 980 esnafın faaliyet gösterdiği Finike’de günden güne esnaf sayımız artmaktadır. Binlerce esnafımız işlemleri için Antalya’ya gelmek zorunda kalmadan aynı hizmet ve hassasiyet ile vize, adres değişikliği, tescil ve terk işlemlerini Batı Antalya Finike Sicil İrtibat Büromuzda da yapabilecek. İlçelerimizdeki esnafımız için çalışıyor olmanın gururunu yaşıyoruz. Batı Antalya Finike Sicil İrtibat Büromuzun şuandaki yerini bize tahsis eden Belediye Başkanımız Kaan Osman Sarıoğlu'na teşekkür ediyorum.'

Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu da Batı Antalya’yı ilgilendiren böylesi bir açılışın gururunu taşıdığını ifade ederek, 'Konum olarak oldukça merkezi bir öneme sahip olan ilçemiz için değerli bir yatırımdır. Tüm esnafımıza hayırlı olsun.' dedi.

- Batı Antalya Havalimanı

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu ise Antalya'nın bir uçtan diğer uca, yaklaşık 800 kilometre uzunluğunda coğrafyaya sahip olduğuna işaret ederek, şunları söyledi:

'Bölgemizde yapılan hizmetleri artırmaya, koordinasyonu sağlamaya çalışıyoruz. Bağlantıları kolaylaştıracak yollar yapıyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Batı Antalya Havalimanı yapım çalışmalarının en kısa zamanda başlayacağı müjdesini de verdi. Bu havalimanımızda tarımsal ürünlerin başka ülkelere sevki de en hızlı biçimde gerçekleştirilebilecek.'

Törene, Finike Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü, İlçe Garnizon Komutanı Üsteğmen Serkan Adalı, Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Şenay Ersönmez de katıldı.

Kaynak: AA